fbpx

Naast het verduurzamen van uw woning en zo bij te dragen aan een beter milieu, is er ook een financieel voordeel aan het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Bent u benieuwd naar de financiële consequenties en wat er voor u mogelijk is? Bekijk dan wat wij er over schreven.

Subsidie op zonnepanelen

Welke subsidies zijn beschikbaar voor het gebruik? Zijn er andere middelen die ik kan gebruiken om de aanschaf van zonnepanelen toegankelijker te maken met behulp van de overheid?

Lees verder »

De btw op zonnepanelen terugvragen

Bij het aanschaffen van zonnepanelen gaat u direct al financieel rendement halen door het verminderen van uw energierekening, maar wilt u ook weten hoe u de btw op uw zonnepanelen en de installatie kan terugvragen?

Lees verder »

Het salderen van opgewekte zonne-energie

Wat doet u met de energie die u teveel opwekt of liever op andere momenten gebruikt? U gaat het energienet gebruiken om deze overschotten op een ander moment te gebruiken. Bekijk alle mogelijkheden en lees ook over de toekomstige veranderingen.

Lees verder »

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's