Zonnepanelen zakelijk

Bent u op zoek naar een professionele specialist voor het plaatsen van zonnepanelen? Dan is uw vraagstuk bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over jaren ervaringen en hebben bijna alle vraagstukken al een keer opgelost.

Is het een klein, normaal, middelgroot of een groot project? Het is voor ons geen enkel probleem!

Inhoudsopgave

Onze specialismen

VVE
Gemeentes
Stichtingen
MKB
Sportverenigingen
Musea

Advies voor een zakelijk project

Ik sta voor u klaar!

Ik ben maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 beschikbaar om u te helpen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij steeds meer bedrijven en instanties op een prominentere plek. Het welbekende profit, people en planet is hier een mooi voorbeeld van. De groei van uw bedrijf is van belang (profit), toegevoegde waarde zijn voor de maatschappij (people) en de duurzaamheid van de  omgeving is van belang (planet).

Het is mogelijk om op veel verschillende manieren deze doelstellingen te behalen. Onze zonnepanelen zijn hier een mooi voorbeeld van. De zonnepanelen zijn altijd een investering, maar renderen zeer goed op de lange termijn. Dit is dan ook een veilige investering voor het verduurzamen van uw bedrijf of instantie.

De stroom die u opwekt via de zonnepanelen kunt u direct gebruiken voor uw activiteiten, zo hoeft u geen stroom in te kopen via het net. Produceert u nou meer energie via de zon, dan dat u opmaakt? Dat is ook geen enkel probleem, want dan levert u dit gewoon terug aan het net. Dit wordt ook wel salderen genoemd. Deze regeling blijft tot 2023 onaangetast, maar zal vanaf 2023 tot aan 2031 langzaam afgebouwd gaan worden.

Elektrische auto's

Bij het verduurzamen van bedrijven en instanties, ontstaat er automatisch steeds meer vraag naar elektrische auto’s. Deze elektrische auto’s moeten natuurlijk ook opgeladen worden en wat is dan mooier dan het opladen via een eigen station met uw eigen zonnepanelen. 

Dat is dan ook de reden dat wij het mogelijk maken om op een eigen gewenste locatie een oplaadpunt te installeren. Zo wordt het personeel en bezoek gestimuleerd om met een elektrische auto te gaan rijden.

Onderhoud

Het is ook mogelijk om een periodieke onderhoudsbeurt aan het systeem uit te laten voeren door middel van een onderhoudscontract. Via dit onderhoudscontract worden een aantal zaken voor u geïnspecteerd. 

De inspectie van het systeem bestaat uit de volgende zaken:

  • Inspectie op de werking van de omvormer. Dit gebeurd door het uitlezen van de data vanaf de omvormer.
  • Visuele inspectie ter plaatsen van de omvormers en de bekabeling, vervuiling, belemmering en de goede werking door aanwezige obstakels.
  • Inspectie van de bevestiging van de zonnepanelen op de onderconstructie.
  • Inspectie op de positie van de ballast.
  • Inspectie van beschadigingen aan/van de zonnepanelen of de onderconstructie.
  • Inspectie op aanwezigheid van obstakels die de opbrengst belemmeren of beschadigingen van het zonnepanelen systeem kunnen veroorzaken.
  • Inspectie op mate en aard van vervuiling op de zonnepanelen en advies over de te nemen maatregelen.
  • Inspectie van de dc-bekabeling, connectoren en kabelgoten en advies over de te nemen maatregelen.

Zo bent u zeker van een goed functionerend zonnepanelen systeem.

Uitstekende partner voor zonnepanelen, betrouwbaar, levert kwaliteit en heeft prima vakmonteurs.

A. Nijgh van Gemeente Katwijk