fbpx
Zonnepanelen Oegstgeest
Stel direct uw zonnepanelen samen

Woont u in het mooie Oegstgeest vlak naast Leiden en ziet u rondom uw allerlei daken met zonnepanelen verschijnen? Dan bent u bij BollenstreekSolar aan het juiste adres. Wij zijn de specialist om uw woning op een slimme manier te verduurzamen. 

De zonnepanelen op uw dak zullen op een uitstekende manier renderen, met ruim 2000 zonuren per jaar. Dat is 10% meer dan de mensen met zonnepanelen in het Oosten van Nederland. Zo weet u op een slimme manier een goed en interessant rendement te behalen.

Inhoudsopgave

Klantvriendelijk, vakkundig en kwalitatief goed bedrijf.

Het plaatsen van zonnepanelen

De beste positie voor het plaatsen van zonnepanelen is op het zuiden. Op het moment dat de zonnepanelen op zuiden staan gericht, is het rendement het hoogste. Het kan blijken dat het plaatsen van de zonnepanelen op een andere plek slimmer is, dan zullen wij dit op basis van onze ervaring zeker uitvoeren.

De veiligheid van ons systeem en ons personeel staat op plek één. Wij beschikken over alle certificaten, die het installeren van zonnepanelen veilig maakt. Naast deze certificaten werken wij met installateurs, die beschikken over jarenlange ervaring. Zo heeft u altijd een installatie die voldoet aan de tijd en die nog vele jaren bij u op het dak zullen staan.  Zo kunt u op een veilige en financieel interessante manier zonne-energie opwekken.

Onderhoud zonnepanelen

Het onderhoud van zonnepanelen is minimaal in Oegstgeest. Er valt op regelmatige basis regen, wat zorgt voor schone zonnepanelen, waardoor het afspoelen niet perse nodig is.

Is het dat de zonnepanelen plat of bijna plat liggen? Dan is het schoonmaken van de zonnepanelen geen overbodige luxe. Het gevaar is namelijk dat op deze installatie de regen blijft liggen. Het is daarnaast van belang om regelmatig de omvormer stofvrij te maken. Controleer of alle lampjes nog werken en alle problemen  zijn voor de komende periode weer opgelost.

Wilt u dat alle zaken van uw installatie geregeld zijn, zonder dat u daar omkijken naar hebt? Bekijk dan de mogelijkheden van een onderhoudscontract voor uw zonnepanelen en alle zaken worden op regelmatige basis opgelost.

Zonnepanelen geplaatst in Oegstgeest
0

Financiële voordelen zonnepanelen

Binnen de gemeente Oegstgeest zijn er op dit moment geen mogelijkheden om subsidie aan te vragen. Wij heeft de gemeente vanuit landelijk en lokaal beleid urgentie gezet op het verduurzamen van de woningen binnen de gemeente. Daar hoort het plaatsen van zonnepanelen op het dak ook bij. Op het moment dat u niet in de mogelijkheid bent om dit te financieren, dan kunt u informatie winnen over een duurzaamheidslening. Via deze duurzaamheidslening kunt u op zeer gunstige voorwaarden een lening afsluiten. Het aanvragen van deze duurzaamheidslening kan via Stimuleringsfonds Volkhuisvesting Nederland.

De tarieven zijn zeer gunstig van deze duurzaamheidslening, want de rente is slechts 1,6%. Zo kunt u met behulp van de overheid op een verantwoorde manier zonnepanelen financieren. 

Btw-regeling voor zonnepaneelhouders

Het rendement van zonnepanelen is op de lange termijn altijd interessant. Helemaal in deze tijden met extreem lage rentes op uw spaarrekening. Door verschillende regelingen die beschikbaar zijn gesteld door de overheid, is het allemaal zeker betaalbaar. Het is ook mogelijk om van de aanschaf en de installatie de btw terug te vragen. Zo bespaart u al snel 21% op uw aanschafprijs, wat al snel in de honderden euro’s kan lopen.

U gaat zonnepanelen terugleveren aan het energienet, omdat u ook zonne-energie opwekt, wanneer u dat niet nodig hebt. U bent dus een lokale energiecentrale, wat gezien wordt als ondernemen. In Nederland mogen ondernemers de btw terugvragen, wat in deze situatie ook geld voor u als zonnepanelenhouder. 

Het aanvragen van deze regeling kunt u uiteraard helemaal zelf regelen. Kijkt u hier tegenop? Dan is het ook mogelijk om dit door een gespecialiseerd administratiekantoor uit te laten voeren. Wij kunnen u in contact brengen, met zo’n administratiekantoor.

Wij zijn de specialist

Bij het volledige proces vanaf de oriëntatie tot het installeren van de zonnepanelen ondersteunen wij u. Het alleen plaatsen van zonnepanelen is voor ons niet voldoende. Wij zien onszelf als deskundig adviseur, die u goed kunnen informeren over welke zonnepanelen het beste passen en welke het beste renderen op uw dak. Dit gehele proces doen wij op basis van strakke processen en jarenlange ervaring, maar alles op basis van een persoonlijke noot.

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor een plat dak of een schuin dak? Dan kunt u door de gehele gemeente Oegstgeest onze installatie van zonnepanelen zien. Horen wij snel van u?

Wilt u onze geschiedenis weten? Bekijk dan het gehele verhaal van BollenstreekSolar!

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's