fbpx

Woont u in het vissersdorp Katwijk en bent u geïnspireerd geraakt door de vele daken met zonnepanelen in Katwijk? Zou u ook graag uw eigen energie opwekken en zo uw huis op een verantwoorde manier verduurzamen? 

Dan heeft u geluk, want Katwijk is één van de gemeentes met het meest aantal zonuren in Nederland. Dit zorgt ervoor dat het rendement van uw zonnepanelen hoger is dan bijvoorbeeld in Oosten van het land. Dit kan zelfs oplopen tot meer dan 10 procent verschil (dit is altijd mooi meegenomen).

Inhoudsopgave

Snel en makkelijk contact. Meedenken. Geen gekke onzinnigheid aanbieden, maar je helpen reële keuzes te maken. Top levering en alles binnen een dag geregeld.

Het plaatsen van zonnepanelen

Het plaatsen van de zonnepanelen moet op de juiste manier gebeuren. Dat is dan ook de reden dat wij de zonnepanelen graag op het zuiden plaatsen, omdat u dan het hoogste rendement haalt. Het komt ook zeker voor dat het plaatsen van zonnepanelen op een andere plek een effectievere en slimmere manier is. 

Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak is een hele opgave en dan is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurd. Wij van BollenstreekSolar beschikken over alle certificaten die het werkprotocol veilig voor u en ons personeel maken. Dat is wel zo prettig om te weten. Zo heeft u een uitstekende installatie op locatie.

Onderhoud zonnepanelen

Het onderhoud van zonnepanelen in Katwijk is minimaal. Het regent regelmatig in Katwijk en dat zorgt ervoor dat het schoonmaken van deze zonnepanelen niet nodig is. 

Gaat het om zonnepanelen die (bijna) plat liggen, dan kan het wenselijk zijn om ze jaarlijkst schoon te laten maken. Daarnaast is het van belang om de omvormer op een regelmatige basis stofvrij te maken en te kijken of deze nog werk, zoals u mag verwachten (het groene lampje mag knipperen).

Wilt u of bent u niet in staat om zelf onderhoud te plegen aan uw zonnepanelen en de omvormer? Dat is geen enkel probleem, want wij kunnen via een onderhoudscontract voor de zonnepanelen u volledig ontzien in dit proces.

Zonnepanelen geplaatst in Katwijk
0

Financiële voordelen zonnepanelen

Op dit moment is voor particulieren in Katwijk geen subsidieregeling. Wel zijn er faciliteiten vanuit de gemeente, die ervoor zorgen dat u op basis van gunstige voorwaarden een duurzaamheidslening kunt afsluiten. Heeft de gemeente Katwijk u een toewijzing gegeven, dan kunt u een lening aanvragen bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland. Over deze lening betaalt u op dit moment een lage rente van 1.6%.

Btw-regeling voor zonnepaneelhouders

Vanuit de overheid wordt de mogelijkheid beschikbaar gesteld, om de btw van de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen terug te vragen. Deze regeling scheelt u honderden euro’s, omdat u de 21% btw kunt terugvragen bij de overheid. 

Hoe dat werkt? U gaat energie opwekken en terugleveren aan het energienet, waardoor u zich kunt aanmelden als ondernemer bij de overheid. Nadat u bent aangemeld kunt u via het formulier Opgaaf zonnepaneelhouders de betaalde btw terugvragen. Als u dit te ingewikkeld vindt, kunt u dit eenvoudig via ons laten regelen. Wij schakelen hier een gespecialiseerde administratiekantoor voor in.

Wij zijn de specialist

Wij zijn een betrouwbare en deskundige adviseur, die u helpen en ontlasten bij het gehele proces. De samenstelling van de zonnepanelen baseren wij op onze kennis en kunde, zodat u door ons legplan precies op de hoogte bent. Hoeveel zonnepanelen, de omvormer en hoe de zonnepanelen op uw dak geplaatst worden? U bent van begin tot einde op de hoogte van het proces en u wordt u door deskundige en vakbekwame mensen ondersteunt.

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak, schuin dak of een dakkapel? Wij beschikken over jaren ervaring en u kunt ons werk zien in Katwijk-Noord, ’t Heen, Katwijk aan den Rijn, Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg.

Wilt u meer over ons en onze historie weten? Bekijk het verhaal van BollenstreekSolar.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's