fbpx
Zonnepanelen Wassenaar
Stel direct uw zonnepanelen samen

Woont u met veel plezier in Wassenaar en ziet u steeds vaker zonnepanelen verschijnen? Bent u ook op zoek naar een manier om uw woning te verduurzamen of bent u op zoek naar een gezond financieel rendement? Dan is het een goed idee om de mogelijkheden van zonnepanelen bij BollenstreekSolar te bekijken. 

Binnen de gemeentegrenzen van Wassenaar zijn de zonuren behoorlijk hoog in vergelijking met de rest van Nederland. In sommige gevallen heeft u ruim 200 zonuren meer dan in het oosten van het land. Op deze manier bent u er zeker van dat de zonnepanelen renderen en wordt het financiële aspect steeds interessanter.

Inhoudsopgave

Meedenkend over hoe te plaatsen, duidelijke offerte en snel geplaatst.

Het plaatsen van zonnepanelen

Wij adviseren u altijd op de beste plaatsing van uw zonnepanelen. In de meeste gevallen is het plaatsen van de zonnepanelen op het zuiden het beste voor het rendement. In sommige gevallen blijkt dit net anders te zijn. Dan adviseren wij u om de zonnepanelen anders te plaatsen, zodat u toch het gewenste rendement weet te behalen.

De veiligheid en betrouwbaarheid van de zonnepanelen en het installeren ervan is belangrijk. Wij beschikken dan ook over alle noodzakelijke en gewenste certificaten en werken met ervaren installateurs. U weet bij ons dus één ding zeker. U ontvangt een onbezorgde installatie! 

Onderhoud zonnepanelen

Het onderhoud voor zonnepanelen in Wassenaar is minimaal. Het vele regen wat er valt in Nederland, spoelt de zonnepanelen op regelmatige basis schoon. Zo hoeft u ze niet zelf schoon te maken.

Heeft u zonnepanelen op uw dak die plat liggen of bijna plat liggen? Dan is het regelmatig schoonmaken van de zonnepanelen wel aan de orde. Deze zonnepanelen kunnen op termijn tussen de vijf en tien procent minder rendement behalen. Naast het schoonmaken van de zonnepanelen is het ook verstandig om regelmatig de omvormer stofvrij te maken en de verschillende lichtjes te controleren.

Is dit allemaal niet aan u besteedt? Geen probleem. Wij beschikken over een onderhoudscontract, die dit allemaal voor u regelt. 

Zonnepanelen geplaatst in Wassenaar
0

Financiële voordelen zonnepanelen

In Wassenaar zijn op dit moment geen subsidies die aan te vragen zijn bij de gemeente. Dat betekend niet dat de gemeente niet heeft ingezet op het verduurzamen van uw huis. Dus het plaatsen van zonnepanelen is een wens van de gemeente Wassenaar. Om dit te faciliteren heeft u de mogelijkheid om een duurzaamheidslening aan te vragen. Dit zorgt ervoor dat u op basis van gunstige voorwaarden een lening bij de overheid af te sluiten. Het is mogelijk om deze lening aan te vragen bij Stimuleringsfonds Volkhuisvesting Nederland.

De duurzaamheidslening is op basis van gunstige voorwaarden, want de rente is op dit moment 1,6%. Zo is de haalbaarheid van zonnepanelen voor vele een stuk dichterbij.

Btw-regeling voor zonnepaneelhouders

Dat zonnepanelen zorgen voor een goed rendement, is algemeen bekend. Wat het verduurzamen van uw huis via zonnepanelen op verschillende aspecten interessant maakt. De aanschaf van deze zonnepanelen, kan aan de hoge kant zijn. Gelukkig biedt de overheid de mogelijkheid om de btw terug te vragen. Het terugvragen van deze btw kan op de installatie en de aanschaf, zodat dit al snel behoorlijk kan oplopen. De btw op zonnepanelen is 21%, wat dus al snel honderden euro’s is.

U mag de btw terugvragen, omdat u aan het “ondernemen” bent. U wekt namelijk ook zonne-energie op, wanneer u dit niet zelf nodig heeft. U gaat dit dan terugleveren aan het energienet. Dit wordt als “ondernemen” beschouwd.

Het aanvragen van deze regeling is eenvoudig en kunt u snel zelf doen. Wilt u het nou niet zelf regelen? Dat kan! Wij kunnen u in contact brengen met een gespecialiseerd administratiekantoor, die al deze zaken voor u regelt.

Wij zijn de specialist

Wij ondersteunen u in het volledige proces, van advies, tot installatie en nazorg. Zo heeft u naast kwalitatief goede zonnepanelen en perfecte installatie, ook een prettig proces. Welke zonnepanelen het beste renderen en passen op uw dak, doen wij op basis van de ervaring die wij hebben opgedaan. 

Dus bent u op zoek naar zonnepanelen op een plat dak, schuin dak of dakkapel? Dan kunt u naar ons werk kijken in heel Wassenaar en ziet u al deze zonnepanelen energie opwekken.

Wilt u onze geschiedenis inzien? Zie hier het verhaal van BollenstreekSolar.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's