fbpx

Bent u inwoner van de meest noordelijke gemeente van de Bollenstreek? Dan is het voor u mogelijk om via de zonnepanelen van BollenstreekSolar op een verantwoorde manier uw woning te verduurzamen.

In de regio van Hillegom heeft u rond de 2000 zonuren in het jaar. Dat is ruim 200 zonuren meer dan in bijvoorbeeld Twente, wat er weer voor zorgt dat uw zonnepanelen nog beter renderen. Dit is altijd fijn om te weten.

Inhoudsopgave

Zeer professioneel. Alles geleverd zoals afgesproken. Werk is erg netjes afgehandeld.

Het plaatsen van zonnepanelen

Het liefst plaatsen wij de zonnepanelen op het zuiden, want dan behaalt u het grootste rendement met uw zonnepanelen. In sommige gevallen blijkt dat het plaatsen van de zonnepanelen op een andere plek een slimme oplossing te zijn. 

De veiligheid van het systeem is extreem belangrijk en dat beseffen wij ons goed. BollenstreekSolar beschikt dan ook over alle noodzakelijke certificaten die het plaatsten van zonnepanelen veilig maken. Daarnaast hebben onze installateurs de nodige jaren ervaring met het plaatsen van de zonnepanelen. Zo ontvangt u altijd een kwalitatief uitstekende zonnepanelen-installatie.

Onderhoud zonnepanelen

Het voordeel van zonnepanelen is dat het onderhoud aan het systeem minimaal is. In Hillegom valt er regelmatig neerslag en dat zorgt ervoor dat het schoonmaken van de zonnepanelen niet perse nodig is.

Bestaat het systeem uit zonnepanelen die plat of bijna plat liggen? Dan is het verstandig om de zonnepanelen op een regelmatige basis schoon te (laten) maken. Daarnaast is het onderhoud van de omvormer belangrijk, maar zeker niet tijdsintensief. U dient de omvormer op een regelmatige basis stofvrij te maken en na te kijken of deze nog naar behoren functioneert. 

Wilt u liever geen omkijken hebben naar het onderhoud van de zonnepanelen en het bijbehorende systeem? Dank kunnen wij dit voor u uit handen nemen, vraag naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract.

Zonnepanelen geplaatst in Hillegom
0

Financiële voordelen zonnepanelen

Voor particulieren is er op dit moment geen subsidie beschikbaar. Wel stimuleert de gemeente Hillegom het verduurzamen van uw huis. Het plaatsen van zonnepanelen valt onder het verduurzamen van uw huis en u komt dan ook in aanmerking voor een duurzaamheidslening. Deze duurzaamheidslening kunt u op gunstige voorwaarden afsluiten. Besluit de gemeente Hillegom om deze lening toe te wijzen, dan kunt u de lening aanvragen bij het Stimuleringsfonds Volkhuisvesting Nederland

Deze duurzaamheidslening is op dit moment zeer gunstig met een rente van slechts 1,6%.

Btw-regeling voor zonnepaneelhouders

De overheid doet naast het verstrekken van een duurzaamheidslening, nog meer om het aanschaffen van zonnepanelen financieel interessant te maken. Zo wordt de mogelijkheid aangeboden om de btw van de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen terug te vragen. Dit is een zeer lucratieve regeling, want door het btw percentage van 21% kan dit al snel oplopen tot honderden euro’s. 

U gaat via uw zonnepanelen energie opwekken en bij teveel opwekken ook weer terugleveren aan het energienet. Zo gaat u activiteiten doen, die de overheid ziet als “ondernemen”. Na het aanmelden kunt u via het formulier Opgaaf zonnepaneelhouders de betaalde btw terugvragen. 

Ziet u hier tegenop of heeft u hier geen zin in? Geen probleem! Wij kunnen dit proces volledig voor u verzorgen en schakelen hier een gespecialiseerd administratiekantoor voor in.

Wij zijn de specialist

Het alleen plaatsen van een aantal zonnepanelen op uw dak, is voor ons niet voldoende. Wij zijn een deskundige adviseur, die u helpt bij het volledige proces. Welke zonnepanelen op uw dak passen en het beste renderen, doen wij op basis van jarenlange ervaring. Wij nemen u mee in het volledige proces, van advies, installatie tot het uiteindelijke besparen.

Wilt u dus zonnepanelen en energie opwekken op een plat dak, schuin dak of een dakkapel? Dan kunt u ons werk zien in het Centrum, Burgemeesterskwartier, Elsbroek, De Marel, Meer en Dorp I en II, Patrimonium, Treslong, Vossepolder, De Zanderij, Hofzicht, Weerestein, Amerikabuurt, Hillegom Zuid, Pastoorsveld en Ringoevers.

Zien met wie u te maken heeft en wat onze geschiedenis is? Bekijk het verhaal van BollenstreekSolar.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's