Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Inleiding

Heeft u zonnepanelen op uw dak, maar liggen deze tijdelijk in de weg? Dat is uiteraard mogelijk vanwege aanpassingen of onderhoud van uw woning. Wij begrijpen dat u het verwijderen, maar ook het terugplaatsen graag door een professional laat uitvoeren.

In de loop der jaren hebben wij dit in vele variaties uitgevoerd, waardoor wij niet schrikken van een aanvraag. 

Gaat het om een plat dak of een schuin dak? Moet ook het montagesysteem eraf, moet er aanpassingen plaats vinden of wilt u er ook nog een paar zonnepanelen bij? Al deze variaties zijn mogelijk en uit te voeren door onze collega’s.

Onze stappen

Alle aanvragen en werkzaamheden voeren wij uit op basis van de hoogste kwaliteit. Om dit te waarborgen volgen wij standaard een aantal stappen bij dit soort projecten.

Vooral het prettige contact met een ieder die ik sprak. Van offerte, oplossingen zoeken en service verlenen. Geen snelle verkooppraatjes, maar de klant centraal! Ook de installateurs waren uiterst vriendelijk, kundig en hadden snel en netjes de panelen geplaatst en de bedrading keurig weggewerkt.

Aanvraag indienen voor tijdelijk verplaatsen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen en terugplaatsen van zonnepanelen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier.

Ik sta voor u klaar!

Ik ben maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 beschikbaar om u te helpen.