fbpx
(Tijdelijk) zonnepanelen verwijderen
BollenstreekSolar is gespecialiseerd in advies, verkoop en (de)montage van zonnepanelen en aanverwante diensten, zowel voor particulieren als bedrijven.
Offerte aanvragen

(De)Montage Zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen op uw dak, maar liggen deze tijdelijk in de weg? Dat is uiteraard mogelijk vanwege aanpassingen of onderhoud van uw woning. Wij begrijpen dat u het verwijderen, maar ook het terugplaatsen graag door een professional laat uitvoeren.

In de loop der jaren hebben wij dit in vele variaties uitgevoerd, waardoor wij niet schrikken van een aanvraag. 

Gaat het om een plat dak of een schuin dak? Moet ook het montagesysteem eraf, moet er aanpassingen plaats vinden of wilt u er ook nog een paar zonnepanelen bij? Al deze variaties zijn mogelijk en uit te voeren door onze collega’s.

Onze stappen

Alle aanvragen en werkzaamheden voeren wij uit op basis van de hoogste kwaliteit. Om dit te waarborgen volgen wij standaard een aantal stappen bij dit soort projecten.

Vooral het prettige contact met een ieder die ik sprak. Van offerte, oplossingen zoeken en service verlenen. Geen snelle verkooppraatjes, maar de klant centraal! Ook de installateurs waren uiterst vriendelijk, kundig en hadden snel en netjes de panelen geplaatst en de bedrading keurig weggewerkt.

Aanvraag indienen voor tijdelijk verplaatsen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen en terugplaatsen van zonnepanelen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier.

Ik sta voor u klaar!

Ik ben maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 beschikbaar om u te helpen.

Zonnepanelen bij BollenstreekSolar

Advies op maat van één van onze gespecialiseerde opgeleide adviseurs. Keuze op basis van opwekking, materialen en het beschikbare dak.

Al sinds 2013 de partner voor het plaatsen van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven in de gehele Bollenstreek. 

Het opleiden en certificeren van onze mensen is één van onze kernpunten. Dit alles op basis van advisering, techniek en veiligheid.

Zonnende Man

Gratis advies van een specialist

Het plaatsen van zonnepanelen met de juiste materialen, maximale opbrengst en en goed financieel rendement kan uitdagend zijn. Hier kunnen één van onze goed opgeleide adviseurs u bij helpen.

Wilt u een op maat en eerlijk advies? Voor specifieke vragen kunt u ook in ons kenniscentrum kijken.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's