fbpx

Proactieve monitoring BollenstreekSolar

Periodiek kijkt één van onze specialisten naar de prestaties van uw zonnepanelen. Zo kunnen eventuele problemen of storing snel worden opgelost!

Heeft een zonnepaneel een storing of blijft deze achter in de productie? Dan nemen wij contact met u op.

Twijfelt u aan de prestaties van uw zonnepanelen? Onze specialisten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen het gehele jaar door werken en energie opwekken? Dat kan voor een klein bedrag.

Kwartaaloverzicht van uw opbrengst

U ontvangt elk kwartaal een opbrengstoverzicht van uw zonnepanelen. Zo bent u altijd op de hoogte van de prestaties van uw systeem.

Naast het kwartaaloverzicht ontvangt u een jaaroverzicht. Zo weet u zeker dat het overzicht aansluit bij uw verwachtingen.

Offerte voor proactieve monitoring

Bent u overtuigd van het nut van proactieve monitoring door BollenstreekSolar en wilt u zeker zijn van een maximale uptime? 

Deze service is ook mogelijk voor installaties die niet zijn geplaatst door BollenstreekSolar. Zo kunt u toch genieten van de kwaliteit van onze service op uw bestaande installatie!

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's