fbpx
Zonnepanelen Noordwijk
Stel direct uw zonnepanelen samen

Geniet u elke keer weer als inwoner van de mooie badplaats Noordwijk? Bevalt het u ook dat steeds meer woningen zonnepanelen op het dak hebben, zodat ze op een duurzame manier bezig zijn. Wilt u dat ook? Dan bent u bij BollenstreekSolar aan het juiste adres. Wij plaatsen de zonnepanelen op uw dak, zodat uw energierekening drastisch wordt verlaagd.

Het aantal zonuren is zeker ideaal, want in het westen van het land heeft u 10% meer zonuren dan in bijvoorbeeld Hoogeveen. Zo haalt u het maximale rendement uit uw zonnepanelen op uw dak in Noordwijk.

Inhoudsopgave

Super snel geplaatst en professionele mannen.

Het plaatsen van zonnepanelen

Het meest ideale is om de zonnepanelen op het zuiden te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u het maximale rendement op uw zonnepanelen haalt. Het hoeft niet te betekenen dat de zonnepanelen op westen ook de enige oplossing is, want soms kan het plaatsen van de zonnepanelen op een andere plek slim zijn. Is dit zo? Dan zullen wij hier u met onze expertise zeker op wijzen.

Wij beschikken bij BollenstreekSolar over alle certificaten die de veiligheid voor u en ons garanderen. Zo heeft u altijd een goede en veilig installatie op uw dak. Daarnaast beschikken wij over installateurs met vele jaren ervaringen, zodat de installatie altijd van uitstekende kwaliteit is. 

Onderhoud zonnepanelen

In Nederland regent het regelmatig en dat is voor de opbrengst van de zonnepanelen niet ideaal. Wel is het ideaal om de zonnepanelen even “schoon” te spoelen, zodat u niet perse de zonnepanelen hoeft schoon te maken. 

Het is wel een ander verhaal als de zonnepanelen plat of bijna plat liggen. Dan is het schoonspoelen van de zonnepanelen door de regen niet voldoende. Het is dan slim om op een regelmatige basis de zonnepanelen schoon te spoelen en zo het rendement optimaal te houden. Ook is het verstandig om de omvormer te voorzien van onderhoud. Dit kost bijna geen tijd, omdat u alleen de omvormer vrij van stof hoeft te maken. 

Heeft u geen zin om deze onderhoud aan uw installatie zelf uit te voeren? Geen probleem! Dan nemen wij het onderhoud graag voor u uit handen door gebruik te maken van een onderhoudscontract.

0
Zonnepanelen geplaatst in Noordwijk

Financiële voordelen zonnepanelen

Het is op dit moment niet mogelijk om een subsidie te ontvangen voor uw zonnepanelen. Wel doet de gemeente Noordwijk er alles aan om u over te halen om uw huis te verduurzamen. U kunt namelijk via Stimuleringsfonds Volkhuisvesting Nederland een duurzaamheidslening afsluiten. Deze duurzaamheidslening is op een eenvoudige manier af te sluiten, wanneer de gemeente u toestemming geeft. Daarnaast is de duurzaamheidslening op zeer gunstige voorwaarden.

Op dit moment betaalt u voor de duurzaamheidslening slechts een rente van 1,6%. 

Btw-regeling voor zonnepaneelhouders

De duurzaamheidslening is niet de enige manier om op een betaalbare manier zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Het is namelijk mogelijk om bij de installatie en aanschaf van de zonnepanelen de btw terug te vorderen. Het bedrag van deze actie kan al snel oplopen tot honderden euro’s, omdat u de volledige 21% mag terugvragen. 

U bent door het opwekken van zonne-energie via uw zonnepanelen in “bedrijf”. Al het energie dat u teveel hebt opgewekt, gaat u terugleveren aan het energienet. U doet dus activiteiten die worden gezien als ondernemen en dat stelt u in staat om de btw terug te vorderen.

Om dit in gang te zetten, dient u een aantal zaken te regelen. Ziet u hier tegenop? Heeft u hier geen zin in? Geen probleem! Wij kunnen dit proces volledig voor u onderbrengen bij een gespecialiseerd administratiekantoor.

Wij zijn de specialist

Snel even zonnepanelen plaatsen is niet hoe wij te werk gaan. Wij zijn een deskundige adviseur, die u meeneemt in het volledige proces. Bij dit proces ontzorgen wij, zodat u zeker weet dat de installatie op een goede manier gebeurd. Daarnaast kijken wij hoeveel zonnepanelen passen en deze het beste renderen. Dit alles doen wij op basis van jarenlange ervaring. Zo nemen wij u mee in het volledige proces van advies, installatie en uiteindelijk besparen.

Wilt u naast alle andere zonnepanelen in Noordwijk en deze plaatsen op uw platte dak of schuine dak? Dan kunt u ons werk zien in Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk. 

Benieuwd naar onze historie? Bekijk het verhaal van BollenstreekSolar.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's