BollenstreekSolar is sinds 2013 actief bezig met het verduurzamen van woningen en bedrijven in de Duin- en Bollenstreek en ver daar buiten. Wij zijn klein begonnen en zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een serieuze aanbieder voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen.

De service en kwaliteit van onze dienstverlening is onze drijfveer. Elke keer weer doen wij er alles aan om de klant te ontzorgen, te voorzien van een topproduct en zo Nederland weer een stukje duurzamer te maken. 

Onze geschiedenis

Van een eenpitter naar twaalf professionals die elke dag bezig zijn om zonnepanelen door de gehele regio te plaatsen. Blader door onze gehele geschiedenis!

Bent u tevreden over uw zonnepanelen? Dan beschikken wij over een mooie ambassadeursactie! Laat uw buren, familie en vrienden weten, dat u door de zonnepanelen van BollenstreekSolar tegenwoordig een lage energierekening hebt.

Worden zijn net zo enthousiast? Beveel dan BollenstreekSolar aan en ontvang een dinerbon voor Het Strand in Katwijk.

Gaan ze door uw aanbeveling over tot een koop? Dan bent u degene die mee profiteert! U ontvangt namelijk per geplaatst zonnepaneel een dinerbon van €7,50. 

Let op! Deze actie geldt alleen voor particulieren met een maximum van €150,00 per klant (de waarde van 20 zonnepanelen).

Het team

piet-web

Piet de Mol

philip 600x600

Philip Koopman

dirk 600x600

Dirk Kuijt

marco-web

Marco van Rijn

hans-van-den-burg 600x600.JPG

Hans van den Burg

tim-web

Tim de Mol

michiel 600x600

Michiel Kramer

no-picture-team

Dirk Kuijt Jr.

no-picture-team

Jim van Rooijen

no-picture-team

Bruce Serraarens