fbpx

BollenstreekSolar is sinds 2013 actief bezig met het verduurzamen van woningen en bedrijven in de Duin- en Bollenstreek en ver daar buiten. Wij zijn klein begonnen en zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een serieuze aanbieder voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen.

De service en kwaliteit van onze dienstverlening is onze drijfveer. Elke keer weer doen wij er alles aan om de klant te ontzorgen, te voorzien van een topproduct en zo Nederland weer een stukje duurzamer te maken. 

Onze geschiedenis

Van een eenpitter naar twaalf professionals die elke dag bezig zijn om zonnepanelen door de gehele regio te plaatsen. Blader door onze gehele geschiedenis!

Bent u tevreden over uw zonnepanelen? Dan beschikken wij over een mooie ambassadeursactie! Laat uw buren, familie en vrienden weten, dat u door de zonnepanelen van BollenstreekSolar tegenwoordig een lage energierekening hebt.

Worden zijn net zo enthousiast? Beveel dan BollenstreekSolar aan en ontvang een dinerbon voor Het Strand in Katwijk.

Gaan ze door uw aanbeveling over tot een koop? Dan bent u degene die mee profiteert! U ontvangt namelijk per geplaatst zonnepaneel een dinerbon van €7,50. 

Let op! Deze actie geldt alleen voor particulieren met een maximum van €150,00 per klant (de waarde van 20 zonnepanelen).

Ons team

Marino
Renzo
Sahr

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's