fbpx
Zonnepanelen Teylingen
Stel direct uw zonnepanelen samen

Bent u inwoner van de gemeente Teylingen (bestaande uit Voorhout, Sassenheim en Warmond) en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Wilt u met deze zonnepanelen op een duurzame manier uw eigen zonne-energie opwekken? Dan bent u bij de experts van BollenstreekSolar aan het juiste adres. 

Het aantal zonuren in Teylingen is behoorlijk hoog. Dat is voor u positief. U kunt tot wel meer dan 10% zonuren verwachten in vergelijking met het oosten van Nederland. Zo bent u er zeker van dat uw zonnepanelen goed renderen en het financiële aspect zeer interessant is.

Inhoudsopgave

Prima geholpen. Adviseur nam de tijd om alles uit te leggen en verschillende mogelijkheden besproken. Installateurs hebben ook goed werk afgeleverd.

Het plaatsen van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen is op vele manieren mogelijk. Het perfecte dak is als deze op het zuiden is gericht. Soms blijkt uit ons bezoek dat het verstandiger is om de zonnepanelen op een andere plek te plaatsen, om zo uw rendement te verhogen. Wij zullen u hier altijd op wijzen en ook zo informeren.

Op het moment dat wij overgaan tot het plaatsen van de zonnepanelen, sturen wij onze ervaren installateurs langs. Al onze installateurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van een uitstekende installatie. Daarnaast beschikken wij over alle noodzakelijke certificaten, voor zowel het bedrijf als de installateur.

Onderhoud zonnepanelen

De zonnepanelen hebben in Teylingen minimaal onderhoud nodig. In Nederland regent het regelmatig, wat eraan bijdraagt dat uw zonnepanelen op een natuurlijke manier worden schoongemaakt. Dit scheelt weer in het afspoelen.

Is het de situatie dat uw systeem plat of bijna plat ligt, dan is het een ander verhaal. Dan raden wij aan dat het systeem regelmatig wordt schoongemaakt. Ook is het een goed idee om de omvormer stofvrij te maken. Controleer ook op een regelmatige basis of alles nog naar behoren werkt .

Is dit voor u een ver van uw bed show? Dan kunt u er ook voor kiezen om dit door ons uit te laten voeren en zo ervan verzekerd te zijn dat er goed voor uw systeem wordt gezorgd. Wij onderhouden uw zonnepanelensysteem dan op basis van een onderhoudscontract. 

Zonnepanelen geplaatst in Teylingen
0

Financiële voordelen zonnepanelen

Binnen de huidige regels is er geen mogelijkheid om als particulier een subsidie aan te vragen bij de gemeente Teylingen. Wel wil de gemeente Teylingen het verduurzamen van uw huis stimuleren en daar horen een aantal zonnepanelen op het dak ook bij. U heeft om uw doelen te bereiken de mogelijkheid om u aan te melden voor een duurzaamheidslening. Dit betekend dat u op basis van zeer gunstige voorwaarden een lening kan afsluiten via Stimuleringsfonds Volkhuisvesting Nederland.

De rentevoorwaarden van deze duurzaamheidslening zijn zeer gunstig, want op dit moment betaalt u slechts een rente van 1,6%. Zo worden zonnepanelen op uw dak nog bereikbaarder gemaakt. 

Btw-regeling voor zonnepaneelhouders

Bij het opwekken van zonne-energie maakt u niet altijd al het energie op. U kunt ook weer een gedeelte terugleveren aan het energienet. Zo bent u een soort lokale energieleverancier en bent u een soort in “bedrijf”. Dit heeft dan ook zijn voordelen voor de rekening die u betaalt voor het plaatsen van zonnepanelen.

U bent namelijk in staat om bij het installeren van de zonnepanelen en de zonnepanelen de btw terug te vorderen. Zo heeft u een voordeel van 21% op uw rekening. Dit kan al snel in de honderden euro’s lopen en verkort de terugverdientijd van de installatie aanzienlijk korter. 

Bij het terugvorderen van deze btw moet u een aantal zaken regelen, waaronder het aanmelden via het formulier Opgaaf zonnepaneelhouders. Heeft u geen zin om dit soort zaken te regelen? Dan is het ook mogelijk om dit door een gespecialiseerde administratiekantoor te laten regelen. 

Wij zijn de specialist

Het installeren van uw zonnepanelen is onze passie. Wij ondersteunen u in het volledige proces en zijn een deskundige adviseur. Wij kijken bij elke plaatsing wat het beste voor uw rendement is en kunnen u hier perfect in adviseren, door onze jarenlange ervaring. Wij doorlopen met u het advies, de installatie en het opwekken van de zonne-energie, zodat de zonnepanelen optimaal kunnen renderen.

Heeft u een schuin dak, plat dak of een dakkapel waar u zonnepanelen op wilt plaatsen, dan kunt u ons werk door heel Teylingen zien. Kijk eens om u heen in Sassenheim, Voorhout, Warmond en zie ons werk op de daken. 

Bent naar wat wij doen en gedaan hebben? Zie hier het verhaal van BollenstreekSolar.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's