fbpx
Zonnepanelen Voorschoten
Stel direct uw zonnepanelen samen

Bent u bewoner van Voorschoten in Zuid-Holland en bent u geïnteresseerd geraakt in zonnepanelen op uw eigen dak? Op deze manier kunt u uw eigen energie opwekken en uw huis op een financieel interessante manier verduurzamen. 

Door deze verduurzaming heeft u op uw volgende energierekening een financieel voordeel. Het is namelijk met ruim 2000 zonuren en een rendement van 7% per jaar zeer interessant. Het bijkomende voordeel is dat het westen van Nederland ruim 10% meer zonuren heeft, dan het oosten van Nederland.

Inhoudsopgave

Goede voorbereiding, deskundige schouwing, levering sneller dan verwacht en soepele montage.

Het plaatsen van zonnepanelen

Heeft u een dak die vol op het zuiden gericht staat, dan zult u het hoogste rendement met uw zonnepanelen behalen. Helaas, kan het in sommige gevallen voorkomen dat het verstandiger is om de zonnepanelen op een andere plek te plaatsen. Om bijvoorbeeld een hoger rendement te behalen. Al deze adviezen doen wij op basis van jarenlange ervaring. 

De veiligheid van de installatie en onze installateurs staat voorop. Wij beschikken over alle noodzakelijke certificaten en maken gebruik van de allerbeste installateurs. Onze installateurs zullen met hun jarenlange ervaring u voorzien van een veilige zonnepanelen installatie.

Onderhoud zonnepanelen

Het schoonmaken en bijpassende onderhoud van zonnepanelen is in Voorschoten eenvoudig en kost u weinig tijd. In Nederland regent het vaak en deze regen zal de zonnepanelen voldoende schoon spoelen. U hoeft deze dan ook niet schoon te spoelen met kalkvrij water.

Heeft u zonnepanelen op een plat dak liggen of bijna plat dak? Dan is het verstandig om de zonnepanelen op regelmatige basis schoon te maken. Ook is het verstandig om de omvormer regelmatig stofvrij te maken en te controleren of alle lampjes op de omvormer nog werken.

Heeft u geen zin om de zonnepanelen en bijbehorende apparatuur zelf te onderhouden? Dan kunt u dit ook uitbesteden en gebruik maken van een onderhoudscontract. Zo zijn alle zaken, op een professionele manier voor u geregeld.

0
Zonnepanelen geplaatst in Voorschoten

Financiële voordelen zonnepanelen

In gemeente Voorschoten zijn een aantal voordelen, maar is niet de mogelijkheid om een specifieke subsidieregeling vanuit de gemeente aan te vragen. Om de duurzaamheid van woningen binnen de gemeente te verhogen, is het mogelijk om gebruik te maken van een duurzaamheidslening. Deze aanvraag doet u bij de gemeente Voorschoten en op het moment dat deze goedgekeurd wordt, kunt u via Stimuleringsfonds Volkhuisvesting Nederland deze duurzaamheidslening aanvragen.

Het rentetarief van de duurzaamheidslening is zeer voordelig, het is met 1,6% zeer competitief. Zo kunt u door deze lening op een behapbare manier zonnepanelen op uw dak plaatsen en zo uw woning verduurzamen.

Btw-regeling voor zonnepaneelhouders

De overheid heeft vanwege klimaatdoelen besloten om fors te investeren in het verduurzamen van alle woningen in Nederland. Deze investering komen voor een groot gedeelte bij u terecht en vraagt dan ook wat van u. Om deze investeringen op een eenvoudigere manier te dragen, kunt u de btw van de aanschaf en installatie terugvorderen. Dit gaat om 21% en kan dus al snel in de honderden euro’s lopen.

U gaat namelijk zonne-energie terugleveren aan het energienet op momenten dat u het zelf niet nodig hebt. U bent dus aan het “ondernemen”, wat u het recht geeft om deze btw terug te vragen. 

Wil het terugvragen van de btw via deze regeling niet lukken of kijkt u er sowieso tegenop? Dan kunt u er ook voor kiezen om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd administratiekantoor. U heeft hier dan geen enkele omkijken naar. Wel zo makkelijk! 

Wij zijn de specialist

Kiest u ervoor om de zonnepanelen via BollenstreekSolar op uw dak te plaatsen, dan weet u één ding zeker. Uw installatie wordt met jarenlange ervaring geplaatst. Onze adviseur helpt u bij het volledige proces en voorziet u van alle nodige informatie. Welke zonnepanelen zijn de juiste en wat is mijn financiële rendement. Al deze vragen worden beantwoord door onze adviseurs. Al onze installaties gebeuren met installateurs met jarenlange ervaring en de grootste know-how. 

Kiest u dus voor zonnepanelen op een plat dak of schuin dak in Voorschoten. Dan kunt u door heel Voorschoten onze zonnepanelen zien in Centrum, Bloemenwijk, Krimwijk, Vlietwijk, Bijdorp, Starrenburg, Boschgeest, Nassauwijk, Adegeest, Noord-Hofland en Dobbewijk. 

Bent u benieuwd naar hoe wij alles gedaan hebben voor uw installatie? Bekijk dan het verhaal van BollenstreekSolar.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's