fbpx

Woont u tussen de bloembollen in het prachtige Lisse en ziet u op regelmatige basis zonnepanelen bij uw buren, vrienden of familieleden en wilt u dit ook? Dan kunt u via BollenstreekSolar zonnepanelen op uw dak laten plaatsen. Zo wordt uw huis in één klap en stuk duurzamer. 

Binnen de duin- en bollenstreek zijn de zonuren gemiddeld hoog. Dat zorgt ervoor dat het rendement van uw zonnepanelen, dus ook hoog is. U kunt zelfs 10% meer zonuren verwachten dan in bijvoorbeeld Arcen in Limburg. Zo weet u zeker dat uw zonnepanelen goed zullen renderen en wordt het financiële aspect steeds interessanter. 

Inhoudsopgave

Prima service en goede kennis van zaken.

Het plaatsen van zonnepanelen

Heeft u het perfecte dak op het zuiden, dan heeft u het ideale dak om het grootste rendement met uw zonnepanelen te halen. Het kan soms uit ons schouwbezoek of onze data blijken dat het verstandiger is om de zonnepanelen op een andere plek te plaatsen. Dan zullen wij het zeker niet nalaten om u te adviseren om de zonnepanelen op een andere plek te plaatsen.

De betrouwbaarheid en de veiligheid van het systeem en de installatie is van extreem hoog belang. Dat is dan ook de reden dat BollenstreekSolar beschikt over alle noodzakelijke certificaten en alleen werkt met de allerbeste installateurs. Zo beschikken al onze installateurs over de nodige jaren ervaring, om een onbezorgde installatie te garanderen.

Onderhoud zonnepanelen

De zonnepanelen in Lisse hebben minimaal onderhoud nodig. Het regent regelmatig, wat ervoor zorgt dat de systemen schoon geregend worden en dat het afspoelen niet perse nodig is. 

Heeft u een systeem waar de zonnepanelen plat liggen of bijna plat liggen, dan is een regelmatige schoonmaakbeurt geen overbodige luxe. Het is daarnaast ook verstandig om de omvormer stofvrij te maken. Controleer daarnaast of deze nog werkt en alle problemen zijn voor de komende periode weer opgelost.

Heeft u helemaal geen zin in “gedoe”, dan is het een idee om te kijken naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract. Dan wordt er op periodieke basis alle zaken voor u geregeld.

Zonnepanelen geplaatst in Lisse
0

Financiële voordelen zonnepanelen

Het is in Lisse op dit moment niet mogelijk om een subsidie aan te vragen bij de gemeente. Wel wil de gemeente het verduurzamen van uw huis stimuleren en daar hoort het plaatsen van zonnepanelen op uw dak ook bij. U komt dan ook in aanmerking voor een duurzaamheidslening. Via deze duurzaamheidslening kunt u op zeer gunstige voorwaarden een lening afsluiten. Deze lening kunt u aanvragen via het Stimuleringsfonds Volkhuisvesting Nederland.

Het afsluiten van deze duurzaamheidslening is zeer gunstig, want er is op dit moment een rente van slechts 1,6%. Zo kunt u op een betaalbare wijze genieten van de zonnepanelen op uw huis.

Btw-regeling voor zonnepaneelhouders

Het verduurzamen van uw huis is op de lange termijn altijd financieel interessant, maar soms is de aanschaf aan de hoge kant. De overheid doet om deze reden er alles aan om de aanschaf zo financieel interessant mogelijk te maken. Dit doen ze onder andere door het mogelijk te maken de btw van de aanschaf en installatie terug te vragen. Dit scheelt u snel behoorlijk in de kosten, want u kunt 21% bedrag te vragen.

De zonnepanelen wekken ook energie op, op het moment dat u deze zelf niet nodig hebt. U gaat dus terugleveren aan het energienet. Dit ziet de overheid als ondernemen en een ondernemer mag zijn btw terugvragen. Zo is de regeling ontstaan.

Wilt u het aanvragen van deze regeling zelf regelen? Dat is mogelijk! Wilt u dit liever niet zelf regelen? Dan kunnen wij u in contact brengen met een gespecialiseerd administratiekantoor, die al deze zaken voor u kunt regelen.

Wij zijn de specialist

Wij staan voor een kwalitatieve installatie van uw zonnepanelen, want het plaatsen van zonnepanelen alleen is niet voldoende. Wij ondersteunen u bij het volledige proces en zien onszelf als een deskundige adviseur. Welke zonnepanelen het beste passen en het beste renderen op uw dak doen wij op basis van jarenlange ervaring. 

Bent u zoekende naar zonnepanelen op een plat dak, schuin dak of een dakkapel? Dan kunt u ons werk in heel Lisse zien. Kijk eens in Berkhout, De Blinkerd, Bloemenwijk, Centrum, Componistenwijk, De Engel, Geestwater, Halfweg. De Loosters, Meerenburgh, Oranjewijk, Poelpolder, Roovers Broek, Van Rijckervorsel, Schilderswijk, Ter Beek, Vogelwijk, Vrouwenpolder en Zeeheldenwijk naar de daken en zie onze zonnepanelen energie opwekken.

Bent u benieuwd naar onze historie? Zie hier het verhaal van BollenstreekSolar.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's