fbpx
Serviceplan
Zonder zorgen genieten van uw zonnepanelen

Hoe werkt het?

Zonder zorgen elke dag weer genieten van de zonnepanelen is wat iedereen wil. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit is. Daarom bieden wij nu het BollenstreekSolar serviceplan aan!

Met het BollenstreekSolar serviceplan lezen wij proactief uw monitoring uit, ontvangt u updates over de prestaties van het systeem en zorgen wij voor het minimaliseren van de downtime van uw systeem. 

Zo geniet u altijd van complete service.

Zonnepanelen niet door ons geïnstalleerd maar wel genieten van ons serviceplan. Vraag dan eerst onze BollenstreekSolar prestatie check aan.

telefoon-monitoring-b-klein

De BollenstreekSolar prestatie check

Bent u op zoek naar zekerheid over het functioneren en de veiligheid van uw zonnepanelen? Dan is de prestatie check de ideale oplossing. 

  • Inspectie van de belangrijke onderdelen van uw installatie
  • Bepaling van de werking van al uw zonnepanelen
  • Advies op maat voor eventuele verbeteringen
  • Rapport achteraf via de mail
  • Het maakt niet uit waar de zonnepanelen zijn gekocht.

* Deze prijs geldt tot 16 zonnepanelen binnen de Duin- en Bollenstreek. 

Serviceplan aanvragen

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's