fbpx
Zonnepanelen tennisvereniging MVKV

Het prachtige clubhuis van de tennisvereniging MVKV in Katwijk heeft nu ook een dak vol met zonnepanelen. De mooie zwarte zonnepanelen passen mooi bij het ontwerp van het gebouw en vallen zo min mogelijk op. 

Op het dak zijn 56 zonnepanelen geplaatst die aangesloten zijn op 28 optimizers, zodat het dak maximaal gebruikt kan worden op zonne-energie op een duurzame manier op te wekken.

De installatie

De volledig zwarte glas-folie zonnepanelen op het dak van het clubhuis zijn uitgevoerd door het montageteam van Marco. Zo kijken de zonnepanelen uit op de verschillende tennisbanen van het tennispark. Door de vele jaren ervaring van het montageteam is deze installatie voor de komende jaren klaar om zonne-energie op te gaan wekken.

De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het merk SolarEdge inclusief de bijbehorende optimizers. Zo is het systeem fijnmazig uit te lezen en heeft u meer informatie dan een welbekende serie geschakelde oplossing. 

Is uw sportvereniging ook klaar voor zonnepanelen? Wilt u op een duurzame en vertrouwde manier energie opwekken en gebruiken? Vraag dan naar onze mogelijkheden en u krijgt van ons een passend advies.

Dit wil ik ook!

Ik sta voor u klaar!

Ik ben maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 beschikbaar om u te helpen.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's