fbpx
Portfolio

Wij zijn elke keer weer trots op het werk dat wij afleveren. Onze installateurs proberen van elk dak een kunststukje te maken. Zie hieronder een aantal van onze projecten, die variëren van platte tot schuine daken. Van zonnepanelen op het dak van een particulier, tot grote bedrijfspanden en schuren. 

Uitgelichte projecten

Verticale zonnepanelen plaatsen

10 juli 2020

Geen alledaagse klus, maar door onze expertise een prachtige installatie met zeven zonnepanelen aan de gevel boven de serre in het zonnige Noordwijk. 

Bekijk de gehele installatie >>

verticale-plaatsing-zonnepanelen-noordwijk-7 1024x768

Zonnepanelen op strandhuisjes op het Strand

12 maart 2018

Op het prachtige strand van Katwijk hebben wij in totaal 96 zonnepanelen geplaatst op 8 verschillende strandhuisjes.

Bekijk de gehele installatie >>

Het-Strand-Strandhuisjes 800 x 800

Plaatsen van zonnepanelen op 't Kwadrant

20 oktober 2017

Het plaatsen van 250 zonnepanelen op ’t Kwadrant in Katwijk. Hier worden ruim 150 werkplekken door zonne-energie voorzien.

Bekijk de gehele installatie >>

kwadrant-zonnepanelen-katwijk-3

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's