fbpx
Verticale zonnepanelen muur

De ontwikkeling van zonnepanelen staat niet stil. De rendementen van de zonnepanelen worden steeds hoger en de prijs blijft in veel gevallen hetzelfde, waardoor het plaatsen van zonnepanelen op plaatsen die een lagere rendement hebben, steeds interessanter wordt.

Zo is het steeds vaker mogelijk om zonnepanelen verticaal te plaatsen op de gevel. Bij een klant van ons hebben wij in Noordwijk zonnepanelen geïnstalleerd op de muur boven de serre.

De installatie

De installatie is uitgevoerd door ons montageteam bestaande uit Marco en Dirk. Ondanks de vele jaren ervaring bij het plaatsen van zonnepanelen op schuine en platte daken in de gehele regio, blijft het plaatsen van zonnepanelen op een muur een unicum. De uitdaging werd nog groter door de positie waar de zonnepanelen geplaatst moesten worden, want deze moesten geplaatst worden boven de glazen serre (waar al zonnepanelen in verwerkt zijn). Ondanks al deze uitdagingen mag het eindresultaat er zijn.

De zeven zonnepanelen van Longi met een vermogen van 350 Wp zijn in het volledig zwart, waardoor deze mooi wegvallen in het ontwerp van het huis. De zonnepanelen zijn bevestigd met een onderconstructie van Solarstell en aan de muur bevestigd op meer dan 30 plekken. Zo is er één ding zeker! De zonnepanelen gaan helemaal nergens heen. 

Dit wil ik ook!

Ik sta voor u klaar!

Ik ben maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 beschikbaar om u te helpen.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's