fbpx

Heeft u een brief ontvangen van de gemeente rondom verduurzaming van uw woning? Dan bent u bij BollenstreekSolar aan het goede adres! 

Wij zijn al zeven jaar de zonnepanelen specialist in uw regio. Door onze betrokkenheid en servicegerichtheid zijn wij in staat om installaties van uitstekende kwaliteit op te leveren.

Heeft u hulp nodig voor de aanschaf, vragen over het product, na de installatie toch iets meer uitleg of wilt u in zijn geheel worden geholpen? Dan kunt u altijd terecht bij één van onze adviseurs. 

Geheel zonder zorgen, zonne-energie opwekken!

Dat is waar wij ons elke dag met veel plezier voor inzetten. 

Uw adviseurs!

Vrijblijvend contact

Van begin af aan een goed overleg en een eerlijk advies. Tijdens de aanleg wordt er hard en netjes gewerkt. Nadat het werk was afgeleverd een duidelijk uitleg over de werking van de app en andere systemen. Wat beloofd is, is gebeurd. Klasse.

Wij zijn de specialist

Het alleen plaatsen van een aantal zonnepanelen op uw dak, is voor ons niet voldoende. Wij zijn een deskundige adviseur, die u helpt bij het volledige proces. Welke zonnepanelen op uw dak passen en het beste renderen, doen wij op basis van jarenlange ervaring. Wij nemen u mee in het volledige proces, van advies, installatie tot het uiteindelijke besparen.

Zien met wie u te maken heeft en wat onze geschiedenis is? Bekijk het verhaal van BollenstreekSolar.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's