fbpx
Wilt u zonnepanelen op uw dak?
Laat uw gegevens achter

Inleiding

Wilt u zonnepanelen op het dak om zo stroom op te wekken? Dan zijn wij de juiste partner voor al uw vraagstukken. Wij ondersteunen u in het gehele traject van aanvraag tot het compleet opleveren van de zonnepanelen installatie. Altijd wordt u ondersteund door één van onze adviseurs. Zo heeft u altijd de perfecte installatie bij uw wensen en behoeften.

Samen met TC MVKV is er een ambassadeursactie opgezet om zo met elkaar de club te ondersteunen. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en zoekt u een installateur? Dan levert uw aanschaf de club een mooie sponsoring op.

De actie

Bij ieder verkocht zonnepaneel profiteert TC MVKV er volop aan mee. Hoe groter de zonnepanelen installatie, hoe groter het bedrag dat de club toekomt. Wel zo fijn!

Onze stappen:

Per zonnepaneel een sponsoring van €10,00 aan TC MVKV

Laat uw gegevens achter

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's