fbpx

Monitoring bij BollenstreekSolar

Bij elke installatie ontvangt u na een paar dagen uw inloggegevens voor uw persoonlijke omgeving. 

Wij staan telefonisch klaar om u op weg te helpen met uw monitoring.

U kunt uw monitoring bekijken op uw mobiel, tablet of computer. Zo kunt u altijd de opwekking van uw zonnepanelen inzien. 

Wilt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen het gehele jaar door werken en energie opwekken? Dan kan BollenstreekSolar uw monitoring proactief volgen.

Het uitlezen van de omvormer

Wij leveren standaard al onze installaties met de mogelijkheid om de zonnepanelen uit te lezen. Om dit voor u in te regelen is er een werkende draadloze internetverbinding nodig op de locatie van de omvormer.

Het gebruik van de standaard monitoring is inbegrepen bij onze dienstverlening.

logo-solaredge
logo-goodwe
logo-enphase

Gratis advies van een specialist

Het plaatsen van zonnepanelen met de juiste materialen, maximale opbrengst en en goed financieel rendement kan uitdagend zijn. Hier kunnen één van onze goed opgeleide adviseurs u bij helpen.

Wilt u een op maat en eerlijk advies? Voor specifieke vragen kunt u ook in ons kenniscentrum kijken.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's