fbpx
Zonnepanelen 't Kwadrant

Het verduurzamen van panden en het gebruik van de daken voor zonnepanelen is in Nederland in een stroomversnelling aan het raken. Steeds meer organisaties en gemeenten plaatsen zonnepanelen op hun daken om zo volledig of voor een groot gedeelte zelfvoorzienend te worden van energie.

Dit is ook het geval bij ’t Kwadrant in Katwijk, waar het volledige dak wordt benut met zonnepanelen en er zo het gehele jaar door zonne-energie wordt opgewekt. 

Door het plaatsen van 250 zonnepanelen is er voldoende rendement voor 150 werkplekken. Op naar veel zonuren! 

De installatie

Het installeren van 250 zonnepanelen is een klus waar het montageteam van Dirk door zijn vele jaren ervaring zijn hand niet voor om draait. Deze installatie is uitgevoerd door Dirk en zijn montageteam en dat heeft er dan ook voor gezorgd dat 250 zonnepanelen op een professionele en veilige manier zijn geïnstalleerd. 

De installatie bestaat uit 250 zonnepanelen van JA Solar met een vermogen van 300 Wp en dit is allemaal aangesloten op omvormers van SolarEdge met de daar bijbehorende optimizers. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat er een solide installatie staat, die de komende jaren op een zeer efficiënte manier zonne-energie gaat opwekken.

Door de vele jaren ervaring waar BollenstreekSolar over beschikt en de kennis over installaties met honderden zonnepanelen, zijn wij de perfecte regionale partner voor (uitdagende) installaties op grote oppervlaktes.

Dit wil ik ook!

Ik sta voor u klaar!

Ik ben maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 beschikbaar om u te helpen.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's