fbpx
Zonnepanelen Het Strand Katwijk

Het plaatsen van zonnepanelen kan op veel verschillende plekken, maar dit is toch wel echt een unieke plek in Nederland. Op het strand van Katwijk zijn 8 verschillende strandhuisjes voorzien van glas-glas zonnepanelen, die goed om kunnen gaan met de verschillende weersomstandigheden.

Iedere woning beschikt over zijn eigen 12 zonnepanelen, zodat een groot gedeelte van de stroomvoorziening op een duurzame manier wordt opgewekt.

De volledig zwarte zonnepanelen op de strandhuisjes vallen mooi weg in de omgeving en zijn echt een onderdeel geworden van de verschillende daken.

Zo hebben wij in totaal 96 zonnepanelen geplaatst op de strandhuisjes…dat is prachtig vertoeven.

De installatie

De installatie van de volledig zwarte glas-glas zonnepanelen op de verschillende daken is uitgevoerd door Dirk en Wim en zijn klaar voor vele jaren weersinvloeden. De zonnepanelen zijn van het merk Denim en beschikken over minimaal 25 jaar product garantie. Dit is wel zo’n veilig gevoel.

De installatie is zo opgebouwd dat op het moment dat de strandhuisjes meer opwekken dan zelf wordt gebruikt, de naastgelegen strandtent dit gebruikt voor zijn eigen voorzieningen. De keuken, verlichting en andere apparatuur wordt zoveel mogelijk gebruikt met eigen duurzame opgewekte energie.

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van glas-glas zonnepanelen op verschillende soorten daken. Of dit nu schuin, plat of verticaal is? De mogelijkheden zijn enorm en of dit ook de juiste oplossing is voor u is? Onze adviseurs vertellen u er graag over. 

Dit wil ik ook!

Ik sta voor u klaar!

Ik ben maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 beschikbaar om u te helpen.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's