fbpx
Zonnepanelen Crommelinbaan Cruquius

Aan de Crommelinbaan in Cruquius zijn 70 zonnepanelen geplaatst op het platte dak een bedrijfspand. De zonnepanelen wekken energie op voor vier verschillende bedrijven. 

Deze zonnepanelen zijn aangesloten op een Goodwe omvormer, wat erin resulteert dat de zonnepanelen nog vele jaren zonne-energie gaan opwekken. Zo wordt er op een bewuste manier de bedrijfsvoering verduurzaamt. Op naar veel zonuren! 

De installatie

De glas-folie zonnepanelen op het bedrijfspand zijn uitgevoerd door het montageteam van Dirk Jr. Zo wordt vanaf heden de zon die op het dak gebruikt om energie op te weken. Door de vele jaren ervaring van het montageteam is de installatie zo geplaatst dat het de komende jaren maximaal gaat opwekken.

De installatie is uitgevoerd met een Goodwe omvormer en is per bedrijf uit te lezen, omdat iedereen gebruik maakt van zijn eigen omvormer. Dit zorgt voor maximaal inzicht en maximale flexibiliteit.

Is uw onderneming ook klaar om stappen te zetten in zijn verduurzaming en bent u klaar om de oppervlakte van uw dak optimaal te benutten? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. Met elkaar komen wij tot het beste resultaat.

Dit wil ik ook!

Ik sta voor u klaar!

Ik ben maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 beschikbaar om u te helpen.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's