fbpx
Wat heeft u aan een laadpaal thuis?

Wat heeft u aan een laadpaal thuis?

In de opmars naar een duurzamere toekomst speelt elektrisch rijden een centrale rol. Het bezitten van een elektrische auto is niet alleen een bewuste keuze voor het milieu, maar ook een stap richting kostenefficiënt en duurzaam autorijden. Bij het overwegen van de overstap naar elektrisch rijden komt vaak de vraag naar voren: waarom zou u een laadpaal thuis installeren? Hier duiken we in de voordelen van het hebben van een slimme laadpaal bij u thuis.

Geen gedoe meer

Stel u voor dat u uw elektrische bolide moeiteloos kunt opladen recht voor uw eigen voordeur. Geen gedoe met het speuren naar openbare laadpunten; zodra u thuis bent, steekt u gewoon de stekker in het stopcontact. Dit betekent niet alleen tijdsbesparing, maar maakt het dagelijkse oplaadritueel ook vederlicht. 

Terwijl openbare laadstations variërende kilowattuurkosten met zich meebrengen, biedt een thuislaadpaal u gunstigere tarieven en een langdurige besparing op laadkosten. Bovendien zijn er vaak speciale energietarieven voor oplaadmomenten tijdens daluren.

En heeft u zonnepanelen op uw dak? Een thuislaadpaal geeft u de kracht om uw elektrische wagen op te laden met de zonne-energie die uzelf heeft opgewekt. Een prachtige manier om uw gebruik van duurzame energie te maximaliseren en de banden met het reguliere elektriciteitsnet te verminderen.

Moderne thuislaadpalen zijn uitgerust met slimme functies die het laadproces optimaliseren. Via een app kun u het opladen volgen, plannen en zelfs op afstand beheren. Dit geeft u de volledige controle over uw laadsessies en maakt efficiënt energiegebruik mogelijk. Door thuis op te laden, draagt u een steentje bij aan de duurzaamheid van elektrisch rijden. U vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en juicht de verschuiving naar een groenere mobiliteitsoplossing toe. Een tastbare manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Tevens, kan een thuislaadpaal de waarde van uw woning verhogen. Toekomstige bewoners met een elektrische auto zullen de aanwezigheid van een laadpunt als een betoverende voorziening beschouwen, wat de vraag naar uw woning kan vergroten.

In essentie biedt een thuislaadpaal niet alleen het gemak van direct opladen, maar ook financiële voordelen, duurzaamheid en een betoverende, geïntegreerde laadervaring. Het is een investering die niet alleen past bij de evolutie van mobiliteit, maar ook bij de betoverende verschuiving naar een duurzamere levensstijl. 

Zou u graag meer informatie willen? Neem snel en gemakkelijk contact op met een van onze specialisten.

Werkzaam sinds 2019

Michiel Kramer

Michiel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons magazijn. Hij zorgt ervoor dat onze monteurs bepakt en bezakt op weg gaan. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle monitoring op de juiste manier is ingericht.

Werkzaam sinds 2016

Piet de Mol

Piet is onze ervaren adviseur op locatie. Geen dak is te uitdagend en op het moment dat hij bij u op locatie is geweest, weet u zeker dat er een mooi zonnepanelen systeem op uw dak ligt.

Werkzaam sinds 2021

Philip Koopman

Philip is één van onze elektrotechnische monteurs, die u tegen kunt komen tijdens de installatie.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2013

Dirk Kuijt

Dirk is de adviseur voor grote en moeilijke projecten. Met zijn oplossingsgerichte benadering, is geen project of installatie te gek. Dirk was er vroeg bij en is de oprichter van BollenstreekSolar.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Marco van Rijn

Marco is gek op elektrotechniek. Met zijn jarenlange ervaring is hij een echte duizendpoot. U kunt hem tegenkomen tijdens de schouw of installatie, maar ook voor moeilijke vragen via de telefoon is Marco uw man.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2021

Hans van den Burg

Met zijn jarenlange ervaring in de klimsport is Hans zeer vertrouwd op hoogtes. Met zijn kritische blik zorgt hij voor veilige situaties op het dak en daarbuiten.

Erkenning en diploma's

Werkzaam sinds 2019

Tim de Mol

Met zijn klantgerichte instelling neemt Tim voor elk advies ruim de tijd om zo de perfecte installatie te realiseren. Vele zonnepanelen in de gehele Bollenstreek zijn tot stand gekomen op basis van Tim zijn advies!

Erkenning en diploma's